ÚSZD DÍJ

Szerző: 
Kriptas

Mi néhányan a lila fehér sálban hangunkkal az Újpestet támogatók, úgy gondoltok, hogy méltó lenne az Újpest különböző csapataiból a legjobb játékosokat díjazni. Ezzel is plusz motivációt adva és teremtve a játékosok számára, illetve erősítve az Újpesthez való kötödésük, s persze hagyományt teremteni. Így megalapítottuk az Újpesti Szurkolói Döntés Díjat (Újpesti Szív Dobbanás), melyet évenként szeretnénk oda ítélni. Minden csapatunkból egy játékost szeretnénk díjazni, tehát: Felnőtt, Junior, Serdülő, Gyermek, Mini.

Az idei szezon nem a szájízünk szerint alakult, ezt következő írásunkban részletesen kifejtjük.
A csapat pedig, a hagyományok szerint, ahogy illik ismét nyert a díjátadó napján, így ismét vidáman tehettük meg.
A díjátadó személyre két javaslatunk is volt. Végül nagyon örültünk, hogy Fekete Krisztina, aki még az utolsó bajnoki címűnk bajnoka volt vállalta. Személyével is szerettük volna jelezni a lila-fehér hagyományok és történelem fontosságát klubunknál.

S most következzenek az idei év díjazottjai:

Mini: Cseh Henrietta: Nagyon tehetséges, szorgalmas,igazi csapatember, ezért játékostársai is szeretik és becsülik. Nagyon sokat fejlődött ebben az évben, s ha játéka bátrabbá válik, még jobban előreléphet.

Gyerek: Sartoris Petra: A védekezésben nem ismer elèrhetetlen labdát. Támadásban bátran ès határozottan üti meg a labdát. A meccseken túl az edzésekhez való hozzáállása is kiemelendő.

Serdülő: Kovács Lilla : Nagyon tehetséges, megfelelő fizikai adottságait, kellő magasságát jól kihasználja. Győzni akarásával a csapat motorja ès biztos pontja. Teljesítmènyènek eredmènye, hogy tagja az utánpótlás válogatottnak. Ha pedig épp nem a pályán játszik a felnőtt csapat meccsein látjuk ahol a szurkolás mellett, a klasszis mozdulatokat lesi, hogy beépíthesse játékába.

Junior: Császár Norina: Ütő ereje kimagaslik a junior bajnokságból. Lát a pályán, gondolkodik ès eredmènyesen játszik. Kiváló teljesítmènyènek köszönhetően a felnőtt csapat ajtaján kopogtat olyannyira, hogy az idei szezon vègèn remek szervákkal vètette magát èszre a felnőtt csapat kulcsmérkőzésein.

Felnőtt: Ashley Headen: Játéka kimagaslik, szó szerint talán az elmúlt évek egyik legjobb súlypont emelkedésű lila-fehér centere ez a blokkoknál és a center támadásoknál is hasznára vált a csapatnak. Szerénység a klubban, alázat a csapat iránt és győzni akarás a pályán, hozta meg számára az egyéni sikert

Kedves Lányok, köszönjük szépen mindenkinek az eddigi győzelmeket és sikereket minden korosztályban!!
A szezon végéhez és a következő szezonhoz kívánunk: Hitet, Egységet, Munkát! Ez visz előre minket, ez hozza meg az Újpesti diadalt! Hajrá Lilák!
Dominik Bebők és Kriptas