Csütörtökön újra Szombathelyre látogat röplabda csapatunk!

Szerző: 
admin
Datum: 
2018. november 12. - 07:30

A múlt hét sajnos egy kicsit „kaotikusra” sikeredett női röplabda csapatunk életében, ami nagyban rányomta a bélyegét a Vasas ellen hazai mérkőzésünk végeredményére is.

Kezdődött azzal, hogy a német-brazil kettős állampolgárságú szélső ütőnk, Lousi Souza Ziegler megbetegedett, majd később kiderült, hogy egy hosszabb, kb. fél éves kihagyásról van szó, így már nem tudna pályára lépni ebben a szezonban, így vele közös megegyezéssel szerződést bontott klubunk. Természetesen mielőbbi felépülést és visszatérést kívánunk neki … akár hozzánk is.

Ezt a kiesést tetézte egyik alapemberünk, Valdez sérülése, amit a vasárnap délelőtti edzésen szenvedett el, így „hirtelen” két fontos játékost kellett volna pótolnia vezetőedzőnknek. Bár a lányok mindent megtettek a siker érdekében, ez csak arra volt elég, hogy megnehezítsük a Vasas dolgát.

Az élet azonban nem áll meg az Extra Ligában sem, és most csütörtökön, november 15-én, 17:30 órai kezdettel újra csak a szombathelyi Arénában lépünk pályára. Ez a találkozó eredetileg 17-re, szombatra volt kiírva, de a hazai csapat és a TV kérésére módosult az időpont, így ezt az összecsapást 17:15 órától az M4Sport élőben fogja közvetíteni.

Tudjuk, hogy ennél lehetne „szurkolóbarátabb” időpontban a mérkőzés, de aki teheti, jöjjön el a Haladás Sportkomplexumba, és segítse a lányokat egy újabb fontos győzelem felé.

HAJRÁ UTE!