Folytatódik az Extraliga alapszakasza

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2020. január 09. - 13:00

A rövid téli szünet után, január 11-én lép pályára csapatunk a Női Extraliga következő fordulójában. 

Az MTK csapatához látogatunk, akik jelenleg a hetedik helyen állnak a nyolc csapatos bajnokságban. Kettő győzelem áll eddig a nevük mellett, amiből az egyiket, óriási meglepetésre, pont ellenünk szerezték, ráadásul a Szilágyi úton. Természetesen még a bajnokság eleje volt, még nem alakult ki teljesen a felállásunk, volt hiányzó is, de minden esetre mindenkit meglepett az akkori eredmény.
Azóta láthattuk a csapat alakulását, fejlődését a november végi, december eleji mérkőzéseken, így teljes joggal bízhatunk abban, hogy a hétvégi mérkőzésen mi örülhetünk majd a végén.

Csapatunk a megfeszített decemberi menetelés után (bajnoki, magyar kupa negyeddöntő, Challenge kupa) az ünnepekre természetesen pihenőt kapott, majd december 27-én álltak újra munkába, napi kettő edzéssel. Egy kis mini alapozás, még nem feltétlenül az ellenfelekre specializálódott edzésekkel készültek a lányok eddig a hétig. A bajnoki rajt hetében már kicsit kevesebb az edzés, már a következő ellenfélre koncentráltan készülnek. 
Kántor Sándor edző elmondta, hogy a játékosoknak sikerült kipihenni magukat, feltöltődve, lelkesen és jókedvűen álltak újra munkába. Kiemelte azt is, hogy nehéz mérkőzést vár a kék-fehérek ellen, mert azért az egy hónapos meccshiány, ha nem is nagyon, de meg fog látszani a csapaton. Természetesen győzni megyünk az MTK-hoz és vezetőedzőnk elmondta, hogy úgy érzi az év végi lendületet is sikerült a lányoknak áthozni az új évre.
Ahogy az utolsó hazai mérkőzésen csapatkapitányunk Lacombe Zsófia is említette, hogy mondhatni a legrosszabbkor jött a szünet, mert lendületben volt a csapat, de már tudják és elhiszik, hogy tudnak nyerni, így szerinte sem lesz gond a folytatás.

A mérkőzést szombaton, 11-én, szombat kora este rendezik Budaörsön.
MTK- UTE
2020.01.11.
18:00
Illyés- Aramis Sportcsarnok Budaörs, Szabadság út 162.