Kedves Szülők, Gyermekek és Röplabdaszurkolók!

Szerző: 
admin
Datum: 
2010. július 19. - 22:45
Kedves Szülők, Gyermekek és Röplabdaszurkolók!
 
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy 2010. június 15–én, 10 fő aláírásával megalakult az Újpesti Csokonai Diáksport Egyesület! Az egyesület azzal a céllal jött létre, hogy biztosítsa a gyermekek számára a megfelelő szintű sportolási lehetőséget igazodva az életkori sajátosságokhoz. Ezúton is köszönjük mindannyiótoknak a DSE létrehozásában nyújtott segítséget, a pozitív visszajelzéseket, bizalmat, hogy gyermeketek képzésével megbíztok minket. Igyekszünk ezzel a bizalommal nem visszaélni, olyan biztos lábakon álló közösséget létrehozni, amelyben sportolóink jól- és biztonságban érzik magukat, amelybe a szüleik szívesen engedik el őket délutánonként, illetve a hétvégéken.
 
A 20010-11-es tanévben a Csokonai Vitéz Mihály 12 Évfolyamos Gimnáziumban három csoportot indítunk. A csoportok kialakításában az MRSZ versenykiírása által meghatározott korosztályokat vettük figyelembe. A már biztosan induló csapatainkon kívül tervezzük további kezdő csoportok indítását két másik újpesti iskolában is, amelyekkel már felvettük a kapcsolatot a lehetséges szakmai együttműködés céljából.
 
A Csokonai DSE jelenlegi csapatai:
 
MINI- KISMINI (1997-98-99-es születésűek)
 
Heti edzésszám: minimum 4
Versenyek: Budapesti- és Országos Mini és Kismini Bajnokság, illetve hétvégi tornák, házi versenyek, Budapesti Gyermek „B” Bajnokság (1997-98-as születésűek).
 
SZUPERMINI (2000-2001-es születésűek)
 
Heti edzésszám: minimum 3
Versenyek: Budapesti Szupermini és Kismini „B” Bajnokság, Országos Szupermini Bajnokság, illetve hétvégi tornák, házi versenyek.
Edző: tárgyalás alatt
 
ELŐKÉSZÍTŐ (2002-2003-as születésűek)
 
Heti edzésszám: minimum 2
Versenyek: Házi versenyek.
Edző: Horváth Kristóf
 
A további fejleményekről (pl. Közgyűlés összehívása), pontos edzésidőpontokról, helyszínekről, illetve az oktatás tematikájáról természetesen értesítőt küldünk a jövőben is, valamint minden információ felkerül a www.volleycapak.hu weboldalra is.
 
További szép nyarat kívánunk!
 
2010-07-11
Tóth Árpádné
Alapító tag, a Csokonai Vitéz Mihály 12 Évfolyamos   
Gimnázium igazgatóhelyettese