ORSZÁGOS Mini Mupa

Szerző: 
admin
Datum: 
2010. április 30. - 14:45

2010.06.04 - 2010.06.06.  változás a versenykiírásban

7.4 Régi szöveg:

A mérkőzéseket az egyes versenyszámokban az alábbi méretű pályákon kell lebonyolítani.

·      SZUPERMINI és KISMINI: 12 m hosszú x 6 m széles (térfelenként 6 m x 6 m),

·      MINI: 14 m hosszú x 7 m széles (térfelenként 7 m x 7 m).

·      A háló magassága mindhárom korosztályban 210 cm.

Új szöveg:

A mérkőzéseket az egyes versenyszámokban az alábbi méretű pályákon kell lebonyolítani.

·      SZUPERMINI: 12 m hosszú x 6 m széles (térfelenként 6 m x 6 m). A hálótól 5 méter távolságra nyitóvonalat kell kijelölni. A nyitás pillanatában a játékosoknak a nyitóvonal előtt kell tartózkodniuk, kivéve a nyitó játékost.

·      KISMINI és MINI: 14 m hosszú x 7 m széles (térfelenként 7 m x 7 m). A háló magassága mindhárom korosztályban 210 cm.

·      A nyitás végrehajtása tetszőleges (alsó, felső).

8.4 Régi szöveg:

  • Ki nem állónak kell tekinteni azt a csapatot, amely a mérkőzés megadott időpontjában egyáltalán nem, vagy kevesebb, mint 6 (mini, kismini), illetve 5 (szupermini) játékossal jelenik meg.
  • Ismétlődés esetén a vétkes csapatot a Versenybizottság törli, és eredményeit megsemmisíti. Ha a csapat nem rendelkezik a kötelező cseréléshez szükséges játékosokkal, akkor a mérkőzés valamennyi játszmáját le kell játszania, de a második játszmát 25:00 arányban az ellenfél javára kell írni.

Új szöveg:

  • Ki nem állónak kell tekinteni azt a csapatot, amely a mérkőzés megadott időpontjában egyáltalán nem, vagy kevesebb, mint 8 (mini, kismini), illetve 6 (szupermini) játékossal jelenik meg.
  • A ki nem állónak tekintett csapat elveszíti a mérkőzést 0:3 (0:75) arányban, és nem kapja meg a vesztesnek járó 1 pontot. Ismétlődés esetén a vétkes csapatot a Versenybizottság törli, és eredményeit megsemmisíti.