Rutinos játékossal erősítünk

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2020. január 15. - 10:15

Az év végi, év eleji sérülések, játékosmozgások minél gördülékenyebb áthidalása miatt, szakosztályunk vezetése folyamatosan azon dolgozik, hogy a hiányzókat pótolni tudja és olyan játékosokat szerződtessen Újpestre, akik rutinjukkal, tapasztalatukkal segíteni tudják a csapatot a minél jobb eredmény elérésében, akik mellett a fiatalok is fejlődni, tanulni tudnak.
Év közben kevesebb a mozgás, kevesebb a lehetőség, de vezetőedzőnknek sikerült több játékost is megnéznie és végül  egy frissen olimpiai kvótát szerző játékosra esett a választás, akit sikerült is szerződtetnünk.

Fogadjátok szeretettel  Prisilla Rivera, ütőt, a Dominikai Köztársaság nemzeti válogatottjának csapatkapitányát.

Prisilla egyenesen az olimpiai kvalifikációról érkezett, ahol is csapatával sikerült kivívniuk a Tokyoi részvételt és immár harmadik olimpiájára készülhet.
Prisilla számos éremmel büszkélkedhet a különböző amerikai tornákon, világversenyeken, Pán- Amerikai Játékokon, Karibi Játékok, stb.  Játszott Közép- és Dél Amerikában, Európai csapatoknál is.
Hogy mikor tud pályára lépni, még kérdés, de reméljük gyorsan akklimatizálódik és illeszkedik be a csapatba, hogy aztán már vele együtt tovább menetelünk a bajnokságban és a magyar kupában is!

Időközben Valerin drLacruz is hazatért az olimpiai selejtezőről, sajnos nekik nem sikerült a kvóta szerzés, de nagyon jközel álltak hozzá. Így ismét teljes csapattal készülhetünk a soron következő rangadókra!

Ma este 19:00 órától Magyar Kupa elődöntő első mérkőzés a Folyondár utcában! Aki tud jöjjön el és buzdítsuk együtt a Lányokat!!!

Hajrá Lilák!