SZOMBATON RAJTOL A BAJNOKSÁG: DÖMSÖDI TAMARA ÉRTÉKELTE A FELKÉSZÜLÉST

Szerző: 
lilafeher7
Datum: 
2022. október 16. - 20:30

Október 22-én, szombaton 19.00-tól hazai pályán fogadjuk a Balatonfüred csapatát. A kemény munkával teli hónapokat követően tehetséges liberónkkal, Dömsödi Tamarával beszélgettünk.

Egy hét múlva elrajtol a bajnokság. Több edzőmérkőzést is játszottatok a felkészülés során. Hogyan értékelnéd csapat eddigi teljesítményét?

Több edzőmérkőzésen vagyunk túl, amiken hétről hétre egyre több felállásban tudtuk koncentrált és magabiztos játékot nyújtani. Éles helyzetben képesek voltunk megmutatni az edzésen gyakoroltakat, ami jó visszacsatolás volt a stábtagok és a csapat számára is. Mindemellett kirajzolódtak a hiányosságok is, amiken még jövő hét szombatig dolgoznunk kell. Összegezve a teljes felkészülést, őszintén úgy gondolom, hogy nagyon jó úton járunk.

Második szezonodat kezded meg itt Újpesten. A 2022/23-as évadban mit érzel fő feladatodnak a csapaton belül?

A szezon során fő feladatom a hátsó sor irányítása a pályán, valamint a nyitásfogadás és a mezőnyvédekezés szervezése.

Az elmúlt hónapok során gyűjtött tapasztalataid alapján, hogy látod mi a csapat szuperereje?

A csapat szuperereje egyértelműen az, hogy nagyon fiatal játékosokból álló együttes vagyunk, illetve rendkívül erős nálunk a csapatkohézió. Emellett a pályán egy emberként tudunk minden egyes megszerzett pontért küzdeni.

A Balatonfüred ellen kezdjük a bajnokságot. Mit vársz az október 22-i összecsapástól?

Azt, hogy egy színvonalas meccset játszunk a Balatonfüred csapatával. Fontos lesz számunkra, hogy képesek legyünk fókuszáltan és felszabadultan röplabdázni. Szombaton egymást támogatva, pontról pontra koncentrálva kell majd játszanunk a három pont megszerzéséért.

 

Írta: Kovács Lilla